Festivalen är igång!

reinis
Reinfeldt och hans band uppträder för en, inte helt oväntat, fullsatt publik

Just nu pågår festivalen Almedalen. Väntan har varat  länge nog, och fansen har tålmodigt följt såväl artistsläpp som twitterflöde om sin favvotillställning, men nu har glädjefesten äntligen gått av stapeln! Tälten har slagits upp med bristfällig framgång, spelschemat är lusläst med halvhjärtat intresse, framförallt är rosévinet på plats, i levern. Många spännande artister ska framträda under veckan, några av dem kända i hela riket. Namn som Gustav Fridolin, Björn Söder, Mats Knutson och inte minst besökarmagneten Fredrik Reinfeldt kommer att framträda, och samtliga har lovat att bjuda på sina senaste alster inom sina genrer och nischer. Publiken svettas från dagens baksmälla blandat med idoldyrkande iver. Vad är det för nytt och spännande vi kommer att få se?? Stämningen är på topp!

Det Almedalsfestivalen dock fått kritik för är bristen på medieuppmärksamhet när det kommer till de små artisterna. Hur kommer det sig att endast Sveriges största och rikaste artister får framträda på den eftertraktade scenen? Vilka tror SVT att de är? Även RFSU har delat ut kondomer i hopp om att minska den klamydiahärd som just nu befarar slå ut samtliga framtida befruktningsmöjligheter på hela Gotland.

Men vem bryr sig om det? Nu är folkfesten igång och människor är i full färd att raggla genom campingområdet sökandes efter någon okej känd politiker, helst från en större stad än Borås, för att kunna erbjuda denne sina tjänster som groupie, eller åtminstone lyckas bli fångad på bild med. En bild som man sen kan lägga upp på instagram #almedalenäääger

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: