Norrmän <3 Tomgång

isbjörn

Några norrmän har gjort studier kring klimathotet och kommit fram till att våra ökande utsläpp av koldioxid inte alls var så farliga som vi tidigare trott. Okej, gudskelov för det, eftersom det befarades att apokalypsen närmade sig med våldsam snabb takt. Nu visar det sig att den närmar sig i semi-snabb takt istället.

 Känns inte det här lite som tricket som man körde med sina föräldrar när man var liten (som visserligen aldrig fungerade). Att man först önskar sig den senaste freestylen (skitdyr) för att sedan ångra sig och önska sig en radiostyrd bil (fortfarande dyr, men inte lika). Är det meningen att vi ska pusta ut nu? Kanske sätta oss och ta en lugnande kopp importerat te och ta ett varv med Saaben runt husknuten? Ta en shoppingrunda och spruta lite extra hårspray i kalufsen? Lämna kylskåpsdörren öppen och vaska några flygbiljetter? JAG VET INTE VAD JAG SKA GÖRA MED DEN HÄR INFORMATIONEN!

Jaha, jordens undergång ringer inte på dörren, den har smsat och sagt att den är försenad istället. Kan vi bara skita i påkostade forskningar som ska lugna våra nerver helt i onödan. Släck lampan istället! Sluta äta kött! Sitt ned och sluta prata,  ni släpper ut för mycket koldioxid!

2 Responses to Norrmän <3 Tomgång

  1. talamod says:

    Låta bli att köpa kläder…iaf på minst 2 år.

Lämna en kommentar