O’Leary är en bloody hobknocker

Ryanairs vd Michael K. O’Leary har nu uttalat sig om säkerheten uppe i det blå. Han tycker att säkerhetsbälten är för wankers, och att det är bloody byråkratihoreri att tvinga alla flygbolag att förse sina passagerare med säkerhetsbälten. (istället vill han ta bort stolar och börja sälja ståplatser)

O’Leary verkar enligt de artiklar man kan läsa om honom som en riktig wankstain. Att han ber sina resenärer att bugger off när de glömt skriva ut sina boardingkort är ett av exemplen på O’Learys klavertramp (som han i och för sig verkar skita blanka fan i)

Om O’Leary fick bestämma skulle väl samtliga resenärer skjutas upp i omloppsbana, för att spara in på bränsle. Den redan röriga hemsidan skulle säkert kryddas med små knep och knop som man tvingas lösa med risk för att tvingas köpa den där satans kabinväskan de ständigt försöker pracka på en.

Man tar ju ändå Ryanair varje gång. Men VARFÖR? Det känns liksom som i ett oerhört osunt förhållande. Man ångrar sig varje gång i efterhand, men man hinner ändå glömma/förlåta den avancerade misshandeln av sina knän i miniatyrstolarna mellan varven och bokar Ryan även nästa vända.

Bild

…och den långa långa boardingkön, och den gula gula kabinen…

Annonser

3 Responses to O’Leary är en bloody hobknocker

  1. talamod says:

    Vi älskar ryanair för i grund och botten är vi masochister och präglade att man bör stiga upp arla (det betyder vid 03.30) och inte bryta mot någon dödssynd, typ frosseri (alltså ingen mat på flyget).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: