USA borde lägga mer pengar på sitt försvar

Skämta.

Först som främst vill jag vill bara säga att världen borde be om ursäkt. Den borde ställa sig på sina bara knän, hålla ett tårdrypande tal, säga att den har varit en sån pain in the ass precis helatiden, och att den är ledsen för det. Jag hatar fan världen. Den är så förbaskad orättvis och besvärlig. En  nedrans sten i skon, ett tomt mjölkpaket när man är som mest sugen på mjölk, en utspilld öl på lyxkrogen, en ringande telefon när man ligger i badet, en full kissblåsa precis när man lyckats somna, tuggummit precis där man satte foten, nattbussen man missade OSV.

Idag läser jag i tidningen, TILL EXEMPEL, att 633 (sexhundratrettiotre) MILJARDER amerikanska dollar (4100 miljarder SEK) ska gå till USAs försvar. Nej, det är ingen Margareta Sandstedt. Det här är allvar, men samtidigt som ett stort skämt.

Jag kollar lite på USAs budgetrapport (nu fick jag skryta med det) och slås av att den dels är ganska tråkigt och att det dels har varit en genomgående trend enda sen George Washington att lägga löjligt mycket pengar på försvar, även under fredstid. (Den intresserade kan läsa här sid 47-55). Vad i hela fridens namn ska man med ett så absurt stort försvar till när resten av världen bokstavligen trycker fredspipan ned i halsen på en? Dags att gräva ned stridsyxan snart? Paranoida jävla jänkare.

Jag kräver att den här trenden upphör pronto!

Bild
Några fredssamtal idag mr president? Skoja.

Annonser

3 Responses to USA borde lägga mer pengar på sitt försvar

  1. talamod says:

    Men vapenindustrin ger ju en massa jobb ju…de e ju bra…eller?

  2. fredsälakaren says:

    väldigt lite bang för the buck att lägga stålarna på vapen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: