Aina har inte koll på vilka som röker jazztobak

Alla vet ju redan att alla bögar klädda i rosa, nördar har glasögon, slampan har kort kjol osv. vedertagen fakta. Men nu vet vi också att cannabisrökande ungdomar klär sig i rastafärger. I alla fall om man ska förlita sig på polisens tips om hur man upptäcker att ens lille spjuver till glin har börjat kicka lite gås. Dessa tips delades ut printade på flyglad till tonårsföräldrar för ett par dagar sen.

Deras tips kan uppfattas lite tafatta, för att inte säga helt lönlösa, med tanke på att inte en enda jäkel till bängspöke skulle skylta med sina zattla-vanor för sina stackars föräldrar på det otroligt uppenbara viset.

Men ändå uppskattar jag faktiskt polisens totalt meningslösa försök att sträcka ut en hjälpande hand till alla oroliga föräldrar. Faktiskt. Och jag skulle kunna sett mellan fingrarna vad det gällde ”klädtipset” om det inte vore för nästa tips: ”klotterpennor”. Även dessa hävdar polisen nämligen ska vara ett tecken på att ens illbatting tjackar med anledningen att:

Det är inte helt ovanligt att man röker cannabis i miljöer där det förekommer klotter

Men nu blommar väl ändå löken? De kunde ju lika gärna gett tips i klass med: ”du borde bli misstänksam om ditt barn gillar att krydda sin mat med oregano, eftersom det till utseendet påminner om hasch”

Polisen, ge oss lite bättre tips och inte någon jäkla Keno-röra där ni typ lottar fram vilka tecken man ska leta efter om man anar att sitt barn tar sig en jolle lite väl ofta. Bättring!

(Alla coola uttryck för att röka cannabis googlade jag fram. Är inte riktigt så nere med gatan)

Bild
Nej, det här är inte framtiden för alla med färgkominationen rött, svart, grönt och gult. Chilla

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: