Sluta konstra, ingen hade ändå märkt deras frånvaro

Varför är det så satans viktigt för vissa att INTE vara PK?

Det är ju en superkonstig inställning. Det är till exempel inte politiskt korrekt att använda ordet ”neger”. Jaha, då ska anti-PK-juntan prompt använda ordet i alla fall, bara för att den kan! VARFÖR??

Och nu senast: Disney har klippt i Kalle Ankas julafton, och tagit bort leksaker som som föreställt stereotyper från typ 1700-talet av svarta och judar. Åh nej! Kors i taket! Folk med åsikter av det lite brunare slaget reagerar förstås direkt. På Axpixlat kan man läsa att ”PK-saxen” har varit framme och hindrat oss från att på självaste julafton beskåda gamla rasistiska illustrationer av olika redan utsatta folkgrupper.

Varför är det så viktigt för den vita majoriteten att hela tiden missbruka yttrandefriheten/tryckfriheten på den missgynnade minoritetens bekostnad? Varför är det fult att vara PK? Varför är det fult att anstränga sig för att inte ha några fördomar?

Och om sanningen ska fram skulle väl ingen ens ha märkt dockornas frånvaro i den redan en miljard-timmar långa julaftonsfilmen.

Bild

Annonser

2 Responses to Sluta konstra, ingen hade ändå märkt deras frånvaro

  1. talamod says:

    Det är ju inte PK att vara PK. Det är som såna där begåvade kommentarer som ”om kulturmaffian sågar en typ rambofilm. Då MÅSTE den va asbra”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: