Till strid!

Nu är det batalj på gång!

Det är alltså Sverige vs EU. Snuset svävar i fara! Sveriges stolthet! Hånglets största fiende, leendets motståndare och machots bästa vän!

Handelsminister Ewa Björling (M) hotar EU med ”full­skaligt krig”. Och hur ska det gå till?? Ska vi börja bombardera resten av EU med snus, tills alla är slavar under dess gul-bruna begär? Eller vad menar hon ”krig”. Jag kräver svar!!! Vi måste veta hur vi ska förbereda oss för att visa vår lojalitet till snuset! Jag ställer upp på allt!

Annat kul uttalande:

Så länge man får sälja betydligt farligare saker som cigaretter så tycker jag att det ska vara fullt tillåtet att sälja snus

MEN DÅSÅ! Tack Per Bill (m). Där satte du huvudet på spiken! Mitt i prick, så att säga! Är inte det här det äldsta, men också sämsta argumentet för typ ALLT! Det är helt ologiskt! Varför skulle cigg helt automatiskt göra snus ”ofarligt”?? Betyder det här att Per Bill ska skriva en motion om att förbjuda cigaretter?

snus
Varför är EU så elaka? Bara LÄGG AV! Tack Ewa och Bill, ni är ena riktiga riddare!

Annonser

2 Responses to Till strid!

  1. Talamod says:

    Asså handelsminister Björling VET verkligen var de viktiga striderna ska utkämpas- hon som skickade slöt avtal med Khadaffi 2010 om att sälja svensk högteknologi inom området övervakning- (läs: system som ser till att ingen kan lämna landet Libyen utan att den store ledaren visste detta).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: